Κυριακή


Elite Pilates Convention 2022

Mini Workshops ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12

👉 12:00-13:30

Κορίνα Δροσινάκη

Pilates for hypermobility

Συχνά συναντάμε ασκούμενους με υπερελαστικές αρθρώσεις, πολλές φορές η ελαστικότητα αυτή βοηθά στην εκτέλεση του ασκησιολογίου, όμως για ένα μεγάλο ποσοστό ασκουμένων αποτελεί φρένο για τη σωστή εκγύμνασή τους καθώς πόνος συνοδεύει ή ακολουθεί την κίνηση. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να δούμε πως μπορούμε να προσαρμόσουμε το ρεπερτόριο μας για άτομα με υπέρ ελαστικότητα και να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα για την βελτίωση της κίνησής τους και την σωστή θέση των αρθρώσεων τους, βελτιώνοντας έτσι όχι μόνο την στάση του σώματος τους αλλά και την ποιότητα της ζωής τους.

 

👉 13:45-15:15

Αργυρώ Δέλη

Pilates for Menopause

Η εμμηνόπαυση είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Μια περίοδος έντονης σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής αλλαγής. Καθώς το προσδόκιμο ζωής έχει μετατεθεί αρκετά, οι γυναίκες έχουν φτάσει να περνούν το 1/3 της ζωής  τους ως εμμηνοπαυσιακές. Υπάρχει επομένως επιτακτική ανάγκη να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να παραμείνουν δραστήριες, ενεργοποιημένες και λειτουργικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής τους. Η φιλοσοφία της μεθόδου Pilates είναι μια ιδιαίτερη ωφέλιμη προσθήκη σε αυτή την κατεύθυνση και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Στο workshop αυτό θα εξερευνηθούν οι προσαρμογές των ασκήσεων του Pilates mat που είναι κατάλληλες για γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

 

👉 15:15-16:45

Katia Vasilenko

Pilates Mat for overweight clients

Μερικές φορές είναι δύσκολο για έναν δάσκαλο να βάλει τον εαυτό του στη θέση του υπέρβαρου πελάτη. Το workshop αυτό δίνει έμφαση στα κύρια προβλήματα υγείας που μπορεί να έχουν οι υπέρβαροι πελάτες, όπως και πώς να προσαρμόσουμε το mat για αυτούς.

 

SunDay Pass Mini Workshops έως 21/11: 50€

Δήλωσε συμμετοχή     

 

Weekend Pass Mini Workshops έως 21/11: 80€

Δήλωσε συμμετοχή