Σάββατο


Elite Pilates Convention 2022

Mini Workshops ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12

👉 9:00-10:30

Katia Vasilenko

Pilates & Neurodynamics

Νευροδυναμική – είναι μια κινητοποίηση του νευρικού συστήματος (των νευρικών απολήξεων).
Η συμπίεση του νευρικού συστήματος σε όλο του το μήκος ή τοπικά λόγω παθολογιών της σπονδυλικής στήλης (οσφυαλγία για παράδειγμα) αναπτύσσει ένα σύνδρομο πόνου, το οποίο εντείνεται σε ορισμένες θέσεις και συχνά επηρεάζει την επαρκή σταθεροποίηση και τις ασκήσεις αποκατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σε αυτό το μάθημα θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες προσαρμογές των ασκήσεων του Pilates, που αυξάνουν τη νευρική ολίσθηση.
Η ολίσθηση, η συμπίεση και η τροποποίηση της εσωτερικής μικροκυκλοφορίας επιτρέπουν αρκετά αποτελεσματική και γρήγορη μείωση του συνδρόμου πόνου και της ταχείας εμφάνισης της νόσου.

 

👉 10:30-12:00

Jean-Claude Nelson

Standing Pilates

Αυτό το μάθημα θα επικεντρωθεί στις όρθιες ασκήσεις του Joseph Pilates. Δίνει βάση στη σημασία της σωστής στάσης και ευθυγράμμισης για λειτουργικά υγιή μοτίβα κίνησης.

Το τράβηγμα προς τα μέσα, προς τα επάνω και προς τα εμπρός θα είναι μια σταθερή οδηγία για να κρατήσουμε το κέντρο ενεργοποιημένο.

 

👉 12:00-13:30

Κατερίνα Σουλελέ

Pilates for Kids

Ο Joseph Pilates πίστευε ότι η μέθοδός του έπρεπε να ενταχθεί στα σχολεία και να διδάσκεται στα παιδιά. Σήμερα, η ανάγκη αυτή είναι πλέον επιτακτική. Προσαρμόζοντας τη μέθοδο με διασκεδαστικό τρόπο εντάσσουμε τα παιδιά στις βασικές αρχές του Pilates ώστε να αποκομίσουν όλα τα οφέλη σε αυτήν την κρίσιμη ηλικία. Ας παίξουμε κάνοντας Pilates!!!

 

SaturDay Pass Mini Workshops έως 21/11: 50€

Δήλωσε συμμετοχή     

 

Weekend Pass Mini Workshops έως 21/11: 80€

Δήλωσε συμμετοχή