ΝΕΑ


The new era οf Fitness Education!! Το Κορυφαίο Συνέδριο Fitness στην Ελλάδα επί 25 συνεχή έτη εξελίσσεται και αλλάζει ξανά τα έως τώρα δεδομένα σύμφωνα με την νέα εποχή!... Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η γνώση δεν σταματά και δεν πρέπει να σταματά ποτέ... Η A.F.Studies καλωσορίζει το 2021 με 2 Θεματικά 🔸ONLINE🔸 Συνέδρια με Παγκοσμίου Φήμης Εισηγητές αλλά και την Κορυφαία, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, Εκπαιδευτική της Ομάδα!
Η A.F.Studies, ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Φορέας Fitness, με εφόδιο την επιτυχημένη διοργάνωση δυο Πανευρωπαϊκών συνεδρίων στο νησί της Κρήτης ανακοινώνει την έναρξη παραρτήματος στα Χανιά σε συνεργασία με το γυμναστήριο Fitness Motivation!
Συμμετοχή της A.F. Studies στην Διεθνή Έκθεση Fitness, FIBO 2017 Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός ΕuropeActive (www.europeactive.eu) φέτος υποστηρίζει το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Συνέδριο - European Training Convention (ETC) - που θα πραγματοποιηθεί στην Διεθνή Έκθεση Fitness, FIBO 2017 (www.fibo.com) , στην Κολωνία 8 & 9 Απριλίου! Η A.F.Studies ως διαπιστευμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EuropeΑctive συμμετέχει στο συνέδριο με την διεθνούς φήμης Presenter Katia Vasilenko, η οποία είναι και η υπεύθυνη της Ακαδημίας Pilates της A.F Studies! Μάθε περισσότερα για τη FIBO https://www.fibo.com/  

Συνεργασία A.F. Studies με INTERSPORT!

Η A.F. Studies, το μεγαλύτερο Fitness Academy στην Ελλάδα συνεργάζεται με την INTERSPORT, την μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών, με σκοπό να προάγουν ακόμα περισσότερο τον τομέα του Fitness!

Επίσης, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την A.F. Studies, η INTERSPORT υιοθετεί και προωθεί στην Ελλάδα το Flowbility, το νέο fitness πρόγραμμα που ανέπτυξε και κατοχύρωσε η A.F. Studies. Το Flowbility είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα λόγω της συνεχόμενης ροής ασκήσεων, αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία του μυοσκελετικού συστήματος, αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων, ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες του ανθρώπινου σώματος κι έτσι κάνει τους συμμετέχοντες πιο λειτουργικούς στην καθημερινότητά τους.

 
Σελίδα 1 από 3123