ΝΕΑ


Συμμετοχή της A.F. Studies στην Διεθνή Έκθεση Fitness, FIBO 2017 Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός ΕuropeActive (www.europeactive.eu) φέτος υποστηρίζει το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Συνέδριο - European Training Convention (ETC) - που θα πραγματοποιηθεί στην Διεθνή Έκθεση Fitness, FIBO 2017 (www.fibo.com) , στην Κολωνία 8 & 9 Απριλίου! Η A.F.Studies ως διαπιστευμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EuropeΑctive συμμετέχει στο συνέδριο με την διεθνούς φήμης Presenter Katia Vasilenko, η οποία είναι και η υπεύθυνη της Ακαδημίας Pilates της A.F Studies! Μάθε περισσότερα για τη FIBO https://www.fibo.com/  

Συνεργασία A.F. Studies με INTERSPORT!

Η A.F. Studies, το μεγαλύτερο Fitness Academy στην Ελλάδα συνεργάζεται με την INTERSPORT, την μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών, με σκοπό να προάγουν ακόμα περισσότερο τον τομέα του Fitness!

Επίσης, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την A.F. Studies, η INTERSPORT υιοθετεί και προωθεί στην Ελλάδα το Flowbility, το νέο fitness πρόγραμμα που ανέπτυξε και κατοχύρωσε η A.F. Studies. Το Flowbility είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα λόγω της συνεχόμενης ροής ασκήσεων, αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία του μυοσκελετικού συστήματος, αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων, ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες του ανθρώπινου σώματος κι έτσι κάνει τους συμμετέχοντες πιο λειτουργικούς στην καθημερινότητά τους.

 

Flowbility - Αποτελέσματα Έρευνας Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής

Το Flowbility είναι το νέο αποκλειστικό πρόγραμμα της A.F. Studies και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Το πρόγραμμα αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας διάρκειας 6 εβδομάδων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής και τα αποτελέσματα έδειξαν πως η εξάσκηση με «Flowbility» και «Authentic Pilates» βελτιώνει εξίσου σημαντικά τις φυσικές ικανότητες των ασκούμενων όσον αφορά τη δύναμη, την ελαστικότητα - κινητικότητα, τη λειτουργικότητα και την ισορροπία του σώματος.

 

Προσωπική προπόνηση και εξέλιξη

Ιnstructor σημαίνει προπονητής και μάλιστα με την ιδιαιτερότητα να εκτελεί κάθε φορά ο ίδιος τα προγράμματα που οργανώνει! Όποια και αν είναι η ειδίκευσή του ο instructor οφείλει να ξεχωρίζει για το επίπεδό του, τόσο σωματικά όσο και εμπειρικά, δημιουργώντας την ανάγκη να προπονείται και ο ίδιος.

Και εδώ ακριβώς πρέπει να γίνει σαφές πως οι ώρες εργασίας μας δεν αρκούν για να μας κάνουν καλύτερους. Πρέπει να γυμναστείς περισσότερο, να παιδευτείς περισσότερο, να πειραματιστείς περισσότερο και μάλιστα με μεθόδους που δεν χρησιμοποιείς συνήθως στα προγράμματά σου, και με ερεθίσματα που μπορούν να σου διευρύνουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά σου. Ένας επαγγελματίας του τομέα μας, οφείλει να αφιερώνει τουλάχιστον 3-4 ώρες/εβδομάδα σε προπονήσεις πέραν του βασικού αντικειμένου του (πχ Functional) με στόχο

  • τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης (1φ/εβδ),
  • τη βελτίωση των στοιχείων της δύναμης (1-2φ/εβδ) και
  • την εμπέδωση νέων τεχνικών (1φ/εβδ).

Δύσκολo αλλά αποτελεσματικό!

 
Σελίδα 1 από 212